Mindfulness op locatie

Doe het lekker preventief

De Mindfulness Trainer kan ook het basis programma op locatie verzorgen. Variërend van MKB tot multinational, elke onderneming kan Mindfulness voor zijn of haar medewerkers inzetten.

Mindfulness in of voor bedrijven is niet nieuw. Vaak worden de personen met randje of volledige burn-out voor Mindfulness aangemeld. Te laat toch? vind je niet? Het kost een bedrijf minder om een groep medewerkers preventief Mindfulness aan te bieden dan wanneer 1 medewerker burn-out gaat. Het Zilveren Kruis heeft bijvoorbeeld aangegeven dat 1 medewerker met een burn-out gemiddeld €60.000,- aan kosten met zich mee brengt! 

Dit komt mede door dure verzuimverzekeringen, het doorbetalen van de medewerker en het inhuren van de vervangende kracht. Dan is het nog de vraag of de uitgevallen medewerker ooit nog op volle toeren zal draaien en volledig weer de oude is. Neem ook in overweging dat het tevens een impact maakt op de overige collega’s en het verzuim in zijn algemeen.

Dus…

1 keer €60,000 (of meer) kosten maken aan 1 persoon met een burn-out, of 150 man preventief op een Mindfulness training…

Mindfulness op het werk

Makkelijke keus toch? Vooral als het niet bij 1 medewerker blijft.

Mindfulness heeft al voldoende bewezen effectief te zijn, het is zelfs wetenschappelijk aangetoond. Het is overigens super zonde deze ‘methode’ toe te passen als het kwaad geschied is. Je kunt beter tevreden mensen tevreden houden en ontevreden mensen weer tevreden krijgen. Win-win! Sta eens stil bij hoe jouw medewerkers het meest effectief zouden zijn.

Wat er allemaal mogelijk afneemt en jij het liefst niet ziet bij de ideale werknemer:

  • Overspannenheid
  • Rugklachten
  • Spanningsklachten
  • Depressie
  • (Over)vermoeidheid
  • Geen focus
  • Een burn-out

Dus, ik zeg: Mindfulness voor jouw/jullie medewerker(s) levert je meer op dan dat het je kost!

​Ja, ik wil het beste voor mijn medewerker(s)!

Contact opnemen

Telefoonnummer

Voorkeur contact:
per emailper telefoon

>