Mindful coaching | Individuele begeleiding

De weg vanuit het individu

Ik bied geen weg naar passief inkomen of financiële vrijheid anders onafhankelijkheid. Ik beloof geen succes noch garantie op een zorgeloos bestaan. Ik leer je niet de wet van de aantrekkingskracht of het altijd maar stellen van doelen. Veel te vermoeiend allemaal, nietwaar? Hiervoor moet je vooral niet bij mij zijn.

Ben je niet gewoon liever in balans qua hoofd en hart, in rust? Ik ga veel liever met je aan de slag om content te zijn met waar je staat en hoe je in het NU bewustzijn verblijft. Er gebeurt toch wat gebeurt en er ontstaat toch wat er ontstaat. Levert dit niet meer op dan chronisch in de ‘jacht’ stand staan?

Stel je voor dat je een houding hebt waar je objectief naar jezelf kunt kijken. Dat je met gemak in staat bent om te zien wat bedacht, niet werkelijk is. Of eigenlijk: het doorzien van jouw mentale wereldmodel en de emotionele koppelingen daaraan. Dat je het spel in jouw hoofd of de mechaniek, het programma herkend en dit er tóch gewoon mag zijn.

Ben je bereid om alles wat je gelooft en van alles waarvan je gelooft dat je het bent of waar is, te zien voor wat het is? Ik begeleid je graag op deze weg naar waarheid en Zelfreflectie.

Het zijn 1-op-1 sessies waar je een vraag of thema kan inbrengen, of je stapt er blind in en laat ontstaan wat er ontstaat. We gaan met name jouw denken en de persoon/identiteit bekijken. Of eigenlijk: jouw perspectief op de context en in hoeverre we deze vanuit de non duale bril kunnen herkaderen. Ik geloof in de effectiviteit van de sessie en verwacht dat we met 1 sessie al heel veel komen!

Verbeeld je je een leven, of ben je een expressie van het leven?

Ik pas gevoelsmatig mijn mate van directheid aan de persoon. De ene persoon heeft een beetje suiker nodig en de ander geen suiker, nietwaar? By the way, ik ben hier geen verlichting aan het verkopen. <img class=

Herken jij je in onderstaande punten?

  • Kun jij je er in vinden als ik zeg dat jouw identiteit gecreëerd is?
  • Je wilt uit het hoofd en meer in bewustzijn
  • Je wilt graag doorzien wat echt is en wat niet
  • Wat is een verhaal en wat is werkelijk waar, of niet?
  • Je weet wat het probleem is, maar tóch verandert er niets
  • Nieuwsgierig naar het non duale perspectief?
  • Je bent behoeftig aan een meer effectieve aanpak m.b.t coaching

Als je je in één van de punten al kunt vinden, dan is Mindful Coaching iets voor jou.

Ook mogelijk via Skype

Aanbevolen up- en downloadsnelheid voor Skype: 500kbps / 500kbps. Check dit nog even bij jouw provider om zo teleurstelling te voorkomen. Bekabelt internet is beter dan wifi!

Prijs Mindful Coaching

Mindfulness coaching

€ 97,- per sessie (1,5 uur)

€ 77,- via Skype

​De Face-to-face vindt plaats in Hoogvliet, Rotterdam

Sessie boeken?

Face-to-faceVia Skype

>