Ashtavakra Gita audioboek en e-boek (GRATIS)

De Ashtavakra Gita als audioboek

Ashtavakra Gita luisterboek

Door de eenvoud, door de spiegel die voorgehouden wordt en laat zien dat jij niet voor de spiegel staat. Door de dichterlijke stijl van schrijven heeft dit lied, de tekst met al haar verzen (verdeeld over 20 hoofdstukken) mij geraakt. Ik kan het niet in woorden beschrijven, alleen ervaren. Dit ervaren heeft mij aangestuurd om zelf aan de slag te gaan met het vertalen en bewerken van de tekst. Daarnaast had ik ook de wens om ooit een keer een audioboek in te spreken. Eigenlijk dus twee wensen die samen zijn uitgekomen.

Een onwetend iemand raakt verbijsterd bij het horen van de waarheid. Zodra een wijs mens deze verneemt verinnerlijkt dit zijn bewustzijn al lijkt hij qua uiterlijk nóg zo dwaas.

Het Ashtavakra Gita pakket

Indien je het Ashtavakra Gita audioboek wilt aanschaffen en downloaden, wil ik je aangeven wat je er precies bij ontvangt.

  • Het audioboek verdeeld in een aantal Mp3 bestanden
  • Het audioboek in het Iaudioboek formaat voor Iphones en Ipads
  • Een .pdf met de gesproken tekst (inclusief hoofdstukken en de oorspronkelijke nummering van de verzen) als digitaal boekje.

Wil je het pakket gratis ontvangen?

Je hoeft het alleen maar mijn Facebook pagina leuk te vinden! Ik heb namelijk liever dat je mij daar volgt (vanwege inspiratie en mededelingen) dan dat ik je de zoveelste nieuwsbrief aansmeer.  😉

>